Fystest vägning – nu börjar det

8  mars fystest

Först fick vi deltagare i fitcampen information av ledarna som också delade med sig av sina personliga berättelser. Därefter en mätning av kroppssammansättningen på en Tanitavåg. Efter fyra veckor görs ännu en mätning för att se om det blivit någon skillnad.

Fystesten gick väl hyfsat på allt utom idioten. Efter att ha kört över 100 knäböj, 35 armhävningar, sitta två minuter i jägarställning – så skulle vi springa idioten i två minuter. Där gick jag ut för hårt i början och fick avbryta efter en minut och 20 längder á 10 meter. Det hade varit smartare att välja ett tempo som man hade klarat av att hålla. Nåja, jag vill ju förbättra min kondition och om fyra veckor så kommer jag garanterat att förbättra mig i denna övning.

Petra har tagit de här före-bilderna på mig idag 8 mars 2015.

8 mars fram

8 mars rygg 8mars

2 thoughts on “Fystest vägning – nu börjar det

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *