Jag vill handla

Jag vill handla från Oriflame online

Beställ skönhetsprodukter på nätet.

  • Som onlinekund får välja bland gratis produktprover.
  • Du får lojalitetspoäng på alla dina köp, som du kan byta ut mot gratis produkter inom ett år!
  • Betala direkt eller få faktura.
  • Varorna skickas direkt från Oriflame. Frakten kostar 39 kr till postutlämningsställe.

Jag vill handla av en skönhetskonsulent

Du kan handla direkt av en skönhetskonsulent eller boka en visning för att bekanta dig med produkterna. Fördelen är att du får personliga råd och tips om produkter som passar just dig. Bor du i Småland kan jag vara en lämplig kontakt för dig. Mitt konsulentnummer är 90127952 och du når mig på mejl oriflame@vackert.nu.

Oriflames kundservice kan hjälpa dig att komma i kontakt en konsulent där du bor.

Jag vill bli säljkonsulent och tjäna extra pengar

Ta gärna kontakt med mig när du vill starta, så du inte missar någon av de fina välkomsterbjudanden som bara är till för nya konsulenter.
Jag vill bli konsulent i Oriflame

Jag vill ha ett homeparty

Som värdinna för en visning med dina vänner eller arbetskamrater väntar dig fina värdinnegåvor. Temat bestämmer du tillsammans med din skönhetskonsulent. Temat kan vara makeup, hudvård, för män, hårvård, fotvård, handvård, babyvård, kroppsvård, dofter, Wellness osv…

Jag vill handla i butik – Oriflame Concept Store

Oriflames produkter säljs inte i vanliga affärer, endast Oriflame Concept Store, Grev Turegatan 2, Stockholm.

Hälsar Anneli, sponsornummer 90127952
mejl: oriflame@vackert.nu

4 thoughts on “Jag vill handla

  1. Pingback: Mot bröstcancer med Rosa bandet | Vackert - Oriflame

  2. Pingback: “…å gott luktar du också” | Vackert - Oriflame

  3. Pingback: Dags att planera julklappsinköpen | Vackert - Oriflame

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *