Mot bröstcancer med Rosa bandet

Igår var jag på en föreläsning om bröstcancer på Höglandssjukhuset i Eksjö. Visste du att nästan 9 000 kvinnor i Sverige drabbas av bröstcancer varje år! Och 90 000 kvinnor har bröstcancer, berättade kirurgen som föreläste. Helt otroligt vad många som drabbas!

Kirurgen betonade hur viktigt det är att gå på mammografiundersökningen när man blir kallad så att man kan upptäcka cancern i tid, innan det gått för långt.

Sen vill jag påminna att känna igenom brösten, men det är lätt att glömma. Till hjälp bjuder jag på detta sköna klipp 🙂 Till alla kvinnor: Your Man Reminder

Hjälp att hjälpa – köp ett rosa produktpaket och stöd kampen mot bröstcancer!

I oktober pågår Rosa bandet kampanjen mot bröstcancer. Förra året samlade Oriflame in äver 950 000 kronor till kampanjen i Sverige och Norge. Det vore roligt om det kunde bli ännu mer i år. 🙂

Jag kommer lägga i en högre växel och få ut budskapet med flyers på arbetsplatser, här på bloggen och facebook bland annat.  Hör av dig om du vill hjälpa till att sprida erbjudandet.

Rosa bandet paketet med tre produkter kan bli ditt för 99 kronor (värde 314 kr). 20 kronor skänks till Rosa bandet.

Rosa bandet paketet med tre produkter kan bli ditt för 99 kronor (värde 360 kr). 20 kronor går oavkortat till Rosa bandet. Kampanjen pågår i katalog 14 och 15. Beställningsnummer 414226.
Så här handlar du

Lovar att det blir en uppskattad present till värdinnan eller en varför inte en fin present till väninnan, syrran, mamman eller dottern… och dig själv, naturligtvis. 🙂 🙂

P.S. Om du vill veta mer om bröstcancer, rekommenderar jag att läsa här:
Bröstcancer – 1177.se Råd om vård från Sveriges landsting 

3 thoughts on “Mot bröstcancer med Rosa bandet

    • Tack Malin för tipset om Lindas fina blogg! Ser att den fick bloggen fick en utmärkelse och många läsare!

      Hennes berättelse fick åtminstone mig att bli ännu mer motiverad att bidra i kampen mot bröstcancer och sprida Rosa bandetkampanjen.

      Linda kommer från mina trakter och vi var nästan lika gamla och i samma livssituation med små barn. Man får verkligen en tankeställare…

  1. härligt kämpat Anneli. Vi har en gemensam vän som gjort sin andra operation i förra veckan. Känns därför extra bra när jag gjort en god insats och ligger trea ibland Sveriges oriflammor av såldra Roda bandet paket. Sverige ligger långt efter norskorna som vid dagens datum beställt 30 000 paket. Så upp till kamp eller….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *