Om Vackert Nu

Vackert.nu är en blogg om skönhet och gemenskap. Följ mig som oberoende skönhetskonsulent bakom kulisserna, på aktiviteter. Ta del av produktrecensioner, tips och inspiration. Jag finns på facebook och instagram som Vackertnu.

Prova på Oriflame

Få minst 15% medlemsrabatt när du går med i Oriflame.

Om mig

Jag är Anneli en helt vanlig kvinna runt 40 år med hus, man och två barn i Vetlanda. Tränar på gym och arbetar med att utveckla hälso- och sjukvården.

Gillar att lära mig nytt hela tiden och ja… Någonstans mitt i allt detta hinner jag ändå med min hobby, som oberoende skönhetskonsulent. För det är så roligt och det ger mig så mycket tillbaka!

Anneli Uusitalo skönhetskonsulent Oriflame Vackert.nu

Anneli Uusitalo är skönhetskonsulent Oriflame Vackert.nu

Mitt Oriflame

Jag upptäckte Oriflame när Inger och Sandra Bjelke visade upp fina produkter på mitt homeparty för mig och mina vänner. Det var på hösten när jag väntade mitt andra barn. Som värdinna blev jag sminkad finare än aldrig förr och gick då med i Oriflame som medlem. Det har jag inte ångrat en sekund!

Jag tycker om att få frågor från dig. Det är spännande att botanisera och hitta nya produktfavoriter eller hitta lösningar på skönhetsproblem. Särskilt hudvården brinner jag för. Blir alldeles varm inombords när kunder kommer och berättar hur nöjda de är med Oriflames hudvård.

Men också makeupen som med enkla medel kan trolla fram ett snyggare jag. Det bästa är att råden kostar dig inget.

Och så har vi roligt tillsammans, utbildningar, events med kunder och konsulenter. Det är även ett viktigt skäl som gör att jag stannar kvar år efter år.

Slutligen… Om bilderna på bloggen

Jag äger upphovsrätten till de flesta fotografierna på bloggen om inget annat framgår. Fråga mig först om du vill använda en bild så kan vi komma överens om vad som gäller för användningen. Är du med på bild och inte önskar vara det längre, så hör av dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *