Om mig och Vackert Nu

Vackert.nu är en blogg om skönhet och gemenskap. Följ mig som oberoende skönhetskonsulent bakom kulisserna, på aktiviteter. Ta del av produktrecensioner, tips och inspiration.

Uppdatering: Bloggen lever ett stillsammare liv men får leva kvar ett tag till. Jag är mest aktiv på instagram och facebook som @Vackertnu. Följ mig gärna där!

Om mig

Jag är Anneli, är 40 plus, har man och två barn i en stad i Småland. Tränar på gym ibland, har nyligen börjat spela golf med familjen. Arbetar med att utveckla offentlig vård och omsorg med digitalisering och välfärdsteknik.

Gillar att lära mig nytt hela tiden och ja… Någonstans mitt i allt detta är jag glad att ha min hobby, som oberoende skönhetskonsulent i Oriflame. För det är så roligt och ger mig så mycket tillbaka!

Bli skönhetskonsulent i Oriflame du också

Anneli Uusitalo skönhetskonsulent Oriflame Vackert.nu

Anneli är skönhetskonsulent Oriflame Vackert.nu

Mitt Oriflame

Jag upptäckte Oriflame när Inger Bjelke och hennes dotter Sandra visade upp Oriflames produkter på mitt homeparty för mina vänner. Detta var på hösten när jag väntade mitt andra barn. Som värdinna blev jag sminkad finare än aldrig förr och gick då med i Oriflame som säljare. Det har jag inte ångrat en sekund!

Jag tycker om att få frågor från dig som kund. Det är spännande att botanisera och hitta nya produktfavoriter eller hitta lösningar på skönhetsproblem. Särskilt hudvården brinner jag för. Blir alldeles varm inombords när kunder kommer och berättar hur nöjda de är med Oriflames hudvård.

Men också den innovativa makeupen som med enkla medel kan trolla fram ett snyggare jag. Det bästa är att råden kostar dig inget.

Och så har vi roligt tillsammans, utbildningar, resor, events med kunder och säljkonsulenter. Det är även ett viktigt skäl som gör att jag stannar kvar år efter år.

Slutligen… Om bilderna på bloggen

Jag äger upphovsrätten till de flesta fotografierna på bloggen om inget annat framgår. Fråga mig först om du vill använda en bild så kan vi komma överens om vad som gäller för användningen. Är du med på bild och inte önskar vara det längre, så hör av dig så tar jag bort den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *