Aktiviter, träffar och en liten resa i höst

Nu börjar kalendern fyllas på med oriflameaktiviteter så pass att jag tvingas sålla bland dem. Efter den stora kick-offen i Jönköping presenteras minikickoffer i regionen.

Min gruppchef Inger har också många träffar hemma hos sig – alltifrån utförsäljning av lager till visning av höstens nya produkter och sen har vi regelbundna konsulentträffar.

På hösten brukar vi som vill ordna en storvisning med modevisning och andra aktiviteter, men i år satsar vi på visningar istället. Jag har en arbetsplats på g som har kontaktat mig om att få en makeupvisning.

MEN… det som jag ser mest fram emot nu är en gemensam resa för oss konsulenter till Vimmerby där vår “old lady” har öppet hus och vi får titta på produkter från förr. Då ska jag ha nyladdade batterier i kameran. Ni ska få en historisk tillbakablick och berättelser om hur det var att vara konsulent förr! 🙂

Ikväll har jag skaffat mig en ny e-postadress som jag presenterar här: oriflame@vackert.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *