Trollbind hans hjärta och själ

Så lyder uppmaningen i den gudomligt fängslande reklamfilmen som spelades upp på en stor filmduk på ledarträffen tidigare i höstas. Det gick ett sorl i hela lokalen och jag tror alla som såg filmen tänkte – den där doften måste jag ha! I alla fall blev jag fängslad och trollbunden av filmen.

Stulen doft?

Vi som såg Possess-filmen blev lovade att få känna doften i pausen och alla såg fram emot detta. Men gissa om vi blev bestörta sen – parfymflaskan var väck!! Hade någon TAGIT DEN?! Det var den största – och enda – besvikelsen på denna kickoff. Men… den som väntar länge på något gott…

På torsdag släpps Possess EdP ut på marknaden. OCH JAG SKA KÖPA DEN HÄR! 🙂

För vem?

Passar kvinnor 25 + som vill ha en exklusiv doft med en förförande karaktär.
Typ av doft: Chypre, blommig och fruktig.

DOFTNOTERNA Possess EdP

• TOPPNOTER (det första intrycket av doften, kvardröjer i ca 10 minuter):
ananas, freesia och grapefrukt.
• HJÄRTNOTER (doftens riktiga personlighet, utvecklar sig helt efter ca 60 minuter):
ylang ylang, hallon och apelsinblomma.
• BASNOTER (underbyggande toner av doften, de uppfattas 30 minuter efter applicering):
lankesiskt sandelträ, patchouli och vanilj från Madagaskar.

Unika egenskaper

Doften innehåller den legendariska ylang ylang-blomman som är ett känt afrodisiakum. Ylang ylang innehåller ingredienser som liknar feromoner.

• De omsorgsfullt utvalda ingredienserna säkerställer att Possess har en mycket långvarig doft; i tester var Possess mer långvarig än prestigefulla parfymvarumärken från
samma doftfamilj.

• Ylang ylang-olja som används i Possess är av högsta kvalitet och kommer från  Komorerna i Indiska oceanen, även känd som “Parfymöarna“. Dessa öar är ursprunget till den finaste kvaliteten av ylang ylang-olja som används i dofter.

Ylang ylang-blommor växer i detta unika klimat och är handplockade med största omsorg; den rena, väldoftande oljan är resultatet av lokal expertis av odling som har utvecklats under flera generationer.

• Den ikoniska parfymflaskan har kedjor som flätas samman, vilket symboliserar förmågan att trollbinda någon och är inspirerad av förfäders smyckeselement som även har setts på de senaste couturevisningarna på catwalken.

Källa: Oriflame Sweden 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *