Grattis Inger Bjelke 60 år idag!

Idag fyller världens bästa Inger Bjelke år!

Min vän, arbetskollega och omtyckta ledare. Det är genom dig, Inger, som jag upptäckte Oriflames härliga produkter, när jag blev sminkad och såg resultatet. Från och med då blev jag fast och som konsulent jag lär mig ständigt nytt samtidigt som det är väldigt, väldigt roligt! Tack bästa du!

Önskar dig en härlig helg med många glada tillfällen och människor omkring dig!

Inger Bjelke på Oriflame Concept Store. Foto och makeup: Anneli Uusitalo

Inger Bjelke på Oriflame Concept Store. Foto och makeup: Anneli Uusitalo

Inger Bjelke på Oriflame Concept Store. Foto och makeup: Anneli Uusitalo

 

2 thoughts on “Grattis Inger Bjelke 60 år idag!

  1. Tack underbara Anneli. Jag äråså stolt över att vara din vän och fått lära känna dig och din fina familj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *