Vad var det i sommarsalladen?

Idag har jag varit i ett soligt Göteborg och träffat kommunikationskollegor från Västra Götalandsregionen som inspirerat och ingjutit mod att utveckla nya arbetssätt och metoder som jag ska använda i ordinarie jobbet. Jättekul!

Och imorgon ser jag fram emot coachning från min alldeles egna onlinementor Annica Wallin. Lite sorgligt eftersom det är tredje och sista gången vi hörs och Annica har tillfört mig mycket under våren. Jag kommer sammanfatta några av de råd hon gett mig, så småningom. Annicas coachning var ju första priset i en tävling som jag vann tack vare alla er som handlar via min Oriflame beautystore!

Det närmar sig midsommar med stormsteg, bara några dagar kvar! Jag lovade ju att återkomma med receptet på den somrigt fräscha salladen som min gruppledare Inger Bjelke bjöd på. Kanske något att bjuda på i midsommar om du inte redan planerat din meny? 🙂

Gör Ingers sallad

Hon hade i vattenmelon, kokt färskpotatis, gurka, tomater, sockerärter, dill, konserverad ananas, apelsin och två olika sallader.

Sallad

Blanda vattenmelon, kokt färskpotatis, gurka, tomater, sockerärter, dill, konserverad ananas, apelsin, två olika sallader.

 Glad midsommar, alla fina läsare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *