Utvald till Oriflames bloggseminarium

Oriflame har satsat mycket på att vara och synas online i år. De konsulenter som vill i Sverige har också kunnat starta en BeautyStore, så att kunderna kan handla via nätet men ändå ha en personlig skönhetskonsulent att vända sig till.

Jag startade min BeautyStore i somras. Min erfarenhet är att det har gått trögt för många konsulenter att få nya onlinekunder. Mina vänner, bekanta och befintliga kunder har inte nappat heller, inte än i alla fall.

Styrkan i att handla direkt av en konsulent ska inte underskattas. Det personliga mötet och relationen till kunden har ett stort värde. Onlinemöjligheten ser jag än så länge som ett bra alternativ, när kunden bor långt ifrån mig. Men den här bloggen har ändå varit lite hjälp på vägen för att få nya kunder att hitta vägen till onlineshoppingen. 🙂 Hoppas såklart på fler!

Men det jag ville komma till var ju att Oriflame nu erbjuder ett första bloggseminarium för konsulenter som bloggar, som en del i onlinesatsningen. Jag var inte sen att ansöka om att få komma med, förstås. Och idag fick jag klartecken. Ska bli intressant att se vad det ger. Så det blir till att åka till Stockholm i januari om allt klaffar.

Handla idag i min BeautyStore, som ny kund får du rabatt!

1 thought on “Utvald till Oriflames bloggseminarium

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *