Uppstart för hösten

kantareller Smakar bra med smörstekta kantareller och kyckling till kvällsmat efter ett tufft konditionspass med mina tre vänner på gymmet. Testade även hur långt vi kunde cykla på fem minuter och det var mycket jobbigare än jag kunde tro. Om en vecka drar vi igång träningen på allvar – undrar vad som menas med det?

Hösten ser ut att bli händelserik på många sätt

Jag har lagt studierna bakom mig och fått njuta av en skön sommar med familjen utan en massa krav och måsten. Har kunnat ladda batterierna för första gången på många år och såg framför mig en lugn tid ett tag. 

Men så på något sätt ramlar det på nya spännande uppdrag både privat och på jobbet som jag bara måste tacka ja till… 🙂 Ett nytt jobb, nytt träningsupplägg, samarbete med stilcoachen Mrs Ellinge och Dayfotografi är bara några saker att nämna.

Packar för en vecka i Stockholm

Åh, snart ska jag försöka slita mig från datorn och börja fundera på hur jag ska packa för en hel vecka. Ett stort antal ombyten, stora smink- och nagellådan, jobbdatorn och en himla hög med papper och två (jobb)böcker att läsa på tåget. För imorgon, måndag kväll, åker jag till Stockholm och kommer hem först på söndag. 

De första tre dagarna har att göra med mitt nya uppdrag som projektledare. Fredagen tar jag ledigt och besöker förhoppningsvis Oriflame Concept Store för nya makeuptips och gärna ett studiebesök på Sveriges Television också.

Lördagen ägnas åt Oriflames kickoff för säljkonsulenter. Har inte hunnit läsa på vad den ska innehålla men gissar att det blir en späckad dag och kväll med produktnyheter och festligheter. Jo, jag kommer ju berätta om mina erfarenheter av att ha en Oriflame beautystore online på kickoffen. Just, ja kameran måste ju med. Och packa… det var ju det jag skulle göra nu!

Ha en trevlig kväll och vecka så länge! 🙂

2 thoughts on “Uppstart för hösten

  1. Alltid fullt upp. Du och Sandra har något gemensamt. Vi ses fredag! Så kul att du kommer med på kick off. Jag är lycklig som har dig att jobba med. Var rädd om dig! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *