Träff för nya konsulenter

Jag följde med min nya konsulent Evelina till träffen för nya konsulenter som var hemma hos Inger. Det var 6 nya tjejer/kvinnor som skulle komma, men av olika skäl kom bara två nya. Så kan det bli. Men det var lika avslappnat och trevligt hos Inger som vanligt.  

Vi som var där fick fika, kataloger, välgörenhetspenna för World Childhood Foundation och förstås nyttig information när man är ny.

Jag ritade upp en egen variant av poängstege som jag själv använder för att snabbt få koll på de olika förmånerna. Lovar att dela med mig den av här på bloggen. 

Ny makeup

Jag visade Inger och de nya tjejerna de nya ögonskuggorna och läppstiften som jag hade fått tag på i Stockholm före lanseringen. Gillar skuggorna skarpt för de är så lätta att applicera med fingrarna och läppstiftet luktar gott. Om du är konsulent i Ingers grupp så kom till konsulentträffen så får du vara först att se hela nya kollektionen The One om jag fattat rätt!

Överraskning till mig

Inger överraskade mig med en jättefin present från iems med Kärlekste och Jordgubbssaft, för att hon uppskattar min blogg! Tack!

Jordgubbssaft och Kärlekste

Jordgubbssaft och Kärlekste ska bli gott att smaka! Tack Inger!

1 thought on “Träff för nya konsulenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *