The more we share the more we have 

Idag var jag inbjuden att dela med mig av mina erfarenheter av att jobba digitalt och driva den här bloggen vackert.nu på ett livestreamat möte på YouTube tillsammans ledare från Oriflame runt om i världen! 

“Digital leaders unite” är ett projekt jag deltar i med en onlineträff i månaden från maj till december med fyra nya föreläsare varje gång. 

Tänk vad jag har lärt mig vid årets slut med tanke på att jag fick jättemånga bra tips på strategier och konkreta redskap redan efter dagens föreläsare.

De som hade blivit utvalda tillsammans med mig att presentera och dela med sig hur vi jobbar digitalt var denna gången

  • Alin Ioan en 19 årig kille från Rumänien
  • Jag, Anneli Uusitalo från Sverige 
  • Manisha Mehta från Indien
  • Linda Litvikova från Slovakien.

Helt otroligt vilka framgångar de lyckats med genom att jobba framgångsrikt och smart på Internet. Så inspirerande! Det är precis vad jag önskat, att få erfarenheter från andra. 🙂 Och ett fantastiskt sätt att få ett nätverk av kontakter med samma intresse som jag runt om i hela världen. 🙂 Wow!

Vill du också jobba med skönhet online? Kontakta mig på 0723031350 eller vackert.nu på Facebook. Jag har redan fått förfrågan att dela med mig av kunskaperna av några konsulenter och planerar därför en utbildning redan i sommar som vem som helst kan delta i. 🌱

1 thought on “The more we share the more we have 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *