Tender Care i presentask

Vad använder du Tender Care till? Jag har den mest till torra nagelband, armbågar. Krämen är underbar till brännskador, eller på sår kring näsan när man är förkyld. Mina barn använder den till läppar och torra hudpartier, särskilt på vintern. Den är i alla fall alltid med i väskan.

En hel box med Tender Care i fyra olika smaker!

Jag säljer mina två Tender Care Gift Box för 149 kronor styck (värde 500 kr/st). Kommentera här eller skicka ett mejl till vackert@oriflame.nu så får du köpa dem. Först till kvarn gäller. Porto tillkommer om jag ska skicka till dig.

26885_tendercaregiftbox

Tender Care i fyra doftvarianter: vanilj, körsbär, kokos och caramel! I en fin presentask.

 

Universalvårdande kurcreme. En hudvårdsklassiker som mjukgör och lugnar torr eller irriterad hud. Använd på irriterade hudområden över hela kroppen. Perfekt för sprucken hud, armågar, eksem eller nariga nagelband.
Källa Oriflame.se

4 thoughts on “Tender Care i presentask

    • Hej Camilla! Jag har tyvärr inga presentaskar med tender care kvar. Men jag ska kolla och återkomma till dig om någon annan konsulent råkar ha kvar den. Tack för att du frågar! /Anneli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *