Roligt extrajobb – nu är det extra bra att starta

välkomstpaket

Ett av välkomstpaketen

Just nu i period 3 är det extra förmånligt att bli konsulent eller medlem om du gillar Oriflames produkter eller vill tjäna extra pengar. Dels är startavgiften gratis (ord 100 kr) och dessutom finns väldigt bra välkomst- och startpaket för dig som är ny konsulent. Dubbla poäng för dig som vill satsa på en resa med Oriflame till Barcelona i höst… Ja, det och mycket mer skoj, om du vill förstås!

Tveka inte att höra av dig om du funderar på detta. Eller kanske någon i din närhet som vill tjäna pengar och ha kul samtidigt…?

Missa inte välkomst- och startpaket för nya konsulenter
Kontakta mig så hjälper jag dig att få ett konsulentnummer och allt du behöver veta som ny. Eller starta själv via webben och ange mitt konsulentnummer 90127952 om du vill att jag ska vara din kontakt (sponsor).

Nya konsulenter – välkomna!

En ny konsulent startade med mig som sponsor tack vare vackert.nu i period 2. Och så har jag kommit i kontakt med en jättehärlig ung tjej som också är sugen på att testa detta som extrajobb. Så roligt att få hjälpa nya konsulenter igång!

Att utveckla sitt ledarskap

För ungefär fyra år sedan hade jag titeln “exklusiv gruppchef” i Oriflame (idag heter det något annat). Då hade jag en grupp med konsulenter och min egen försäljning flöt på bra.

Det gick utmärkt att kombinera mammaledighet med Oriflame som hobby. Många som säljer Oriflame börjar under den perioden av livet. Faktiskt var det för mig ett bra sätt att komma ut och träffa människor, gå utbildningar och ha något annat att göra vid sidan av mammarollen så att man inte blev helt isolerad hemma. Jag ska berätta mer en annan gång om hur jag utvecklades med Oriflame under den tiden. Och hur jag genomförde för mig stora saker som jag inte ens skulle våga drömma om att JAG skulle göra.

2 thoughts on “Roligt extrajobb – nu är det extra bra att starta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *