Naturlig makeup 60+

Marianne besökte mitt showroom och fick en naturlig makeup, för hon vill inte “se för sminkad ut”.

Marianne har från grunden en sommarfräsch hudton med fräknar som hon såklart trivs med.

Innan jag ens började med makeupen lade jag primern Line & Pore Perfector som gör porer och linjer mindre iögonfallande.

Jämnare hudton med mer lyster och återfuktning

Som underlag valde jag Giordani Golds CC-cream i nyansen “Natural”. Med den får Marianne ett lätt färgat underlag som låter fräknarna lysa igenom. Men CC-creamen tonar också mycket effektivt tonar ner röda partier. Nu har jag ingen före-bild att visa men det gjorde synbar skillnad.

Anpassad hudvård för bäst resultat

Först lät jag Marianne prova tre olika foundations på handen för att hitta en konsistens och täckning som hon gillade. Hon gillade den silkeslen och tunna Liquid Silk Foundation så jag började med den, men resultatet blev faktiskt inte så bra när den kom på huden. Huden var för torr för denna produkt.

Som åtgärd och återfuktning baddade jag med ansiktsvatten och följde upp med NovAge Ultimate Lift dagkräm. Hyn fick direkt en annan känsla och lyster. Därefter föll valet på Giordani Gold CC-cream som också har fler fördelar som passade Mariannes behov.

Ögonen

Marianne har fina blå ögon och ljusa bryn. Jag fyllde dem mycket försiktigt med den ljusaste brynskuggan för att rama in ögonen. Den stämde precis med hennes hårfärg. Jag tror Marianne blev sugen att gå och färga brynen efter detta för det lilla gjorde stor skillnad.

Marianne valde ut gröna nyanser i ögonpaletten “The One – Express Eye Palette 33103 Naturelle”. I samma palett finns även bruna färger som framhäver det blå i hennes ögon ännu mer. Paletten kommer hon ha mycket användning för.

Till fransarna valde jag ut mångas favorit 5-in-1 The One Wonder Lash Mascara. Passar även många med känsliga ögon.

Jag lade en tunn linje närmast ögonfransarna med en mörkgrön mjuk ögonpenna. Jag suddar ut den och blandar in i skuggan, för att få fransraden att se fylligare ut.

Orangeröda läppar

Läpparna fick en kanonfin orangeröd färg som Marianne valde ut själv bland läppstiften också den med märket The One.

Tack fina Marianne för att jag fick låna dig. 🙂

2 thoughts on “Naturlig makeup 60+

  1. En vacker kvinna har fått ett lyft. Före- o efterbilder
    Du är så berättande om hur du hjort och vilka produkter du använt, jättebra.
    Kram o lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *