Makeup party hos Helena

Väskor med drygt 10 kilo smink kånkade jag upp till det gula huset långt ute på landet på fredagkvällen. Efter en och en halv timmas körning i värmen med full ac i bilen var det skönt att vara framme. 
Såg husets två barn som sov gott i bilen med öppna dörrar. Jag hälsade snabbt på herrn i huset som kvällen till ära hade till uppgift att vara lekpappa till en handfull barn så att mammorna skulle få ha kul. 

Trots att det var mitt i semestern hade Helena, min gamla barndomsvän, lyckats med att bjuda in sina grannar, som var tyskar, mammor till barnens kompisar, en salsakompis, faster och mamma hem till sig på makeup party. 

Pajtema

Det var flera år sedan jag var på besök i här i huset. Helena stod i köket när jag kom och hon gjorde i ordning den sista av tre sorters pajer och två efterrättspajer. Supersmarriga rätter inspirerade efter mamma Birgitta.

Internationella läppstiftsdagen

I ett inglasat uterum dukade jag upp delar av makeupen på två bord. Passande nog sammanföll makeupvisningen med läppstiftets dag.

Gästerna kom och vi började med att äta av maten och lära känna varandra lite eftersom det var nya ansikten för alla utom  värdinnan. 

Jag berättade kort om mig själv, Oriflames etik och nöjdhetsgaranti, visade hur katalogen fungerar med sidor som doftar som produkterna osv. 

Därefter gjorde jag ett lätt rengöring och lade en makeup på Helena. Här ser du före- och efterbilder.

“en intressant och rolig kväll”

Stort tack till dig Helena och alla gäster från när och fjärran för en mycket trevlig fredagkväll! Hoppas vi ses snart igen. ❤🌞

2 thoughts on “Makeup party hos Helena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *