Letar skor i Linköping

Vad smart att jag planerade in lite egentid mellan två jobb idag. 🙂 Har varit i Linköping på heldagsmöte och istället för att boka första bästa tåg mot Stockholm så tog jag mig tid att strosa en bra stund i eftermiddagssolen i Linköping. Där fanns ju massor av spännande butiker! Kan absolut tänka mig åka hit någon gång som omväxling.

Kunde inte bestämma mig så det blev inga snyggt kor denna gången.

Kunde inte bestämma mig så det blev inga snyggskor denna gången.

Blev förvånad över att det var så svårt att få hjälp av personalen i varenda skobutik jag besökte. Speciellt eftersom jag var inne länge i affärerna och provade.
Inget “Hej.”  
Inget “Kan jag hjälpa till med något?”
Inget “Vill du prova den andra skon?” Inget “Hur kändes dem?”

Varje gång fick jag själv uppsöka personalen och be om hjälp. Om och om igen. Fast de inte hade något annat att göra. :/

Provade mängder av höga klackar och festskor men det var alltid någonstans som skon klämde eller var det foten som var för stor? 😉 Några reafynd hittade jag ändå. Ett par vita sneakers och vinterkängor blev det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *