Kompensation som plåster på såren

I brevlådan låg ett paket med gratis produkter från Oriflame. Nice! Det var som plåster på såren för strulet med beställningen som inte kom. I mejlen hade jag fått ett trevligt brev med ursäkt för det som inträffat. Nu håller jag tummarna för att min beställning kommer imorgon, jag har ju inga kataloger hemma för tillfället. De lovade även stå för frakten denna gången, och det är ju rimligt.

Detta fick jag i brevlådan:

  • Härlig favorit, aromatisk kroppsskrubb från Swedish Spa, nr 18483
  • Vårdande nattkräm från Milk & Honey Gold som reducerar trötthetstecken, nr 24732 
  • Demi Mores djupröda nagellack, nyans Forbidden Burgundy, nr 25086
  • Badkristaller med ljuvlig doft från Swedish Spa
Fyra produkter som kompensation

Kompensation från Oriflame

 

Fick en överraskning med posten

Fick en överraskning med posten

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *