Klara färdiga gå!

20 produktpaket inslagna i cellofan och klara för leverans! Om en vecka ska jag slå in lika många till. 🙂

Norge vs Sverige

Norrmännen slår oss svenskar med hästlängder när det gäller antalet sålda paket för Rosa bandet. 30000 sålda paket hittills! Det motsvarar 5 paket per norsk konsulent, jämfört med 1,1 paket per svensk konsulent. Ååh, så pinsamt! Men å andra sidan är inte oktober över än. Och förra året skänkte vi tillsammans över en miljon kronor till bröstcancerfonden – det är inte illa!

Hoppas få skicka efter fler beställningar under oktober. 99 kronor är ett riktigt bra pris på bra produkter och så stödjer man samtidigt bröstcancerfonden med 20 kronor. Kan det bli bättre?

Varning för bokplast

Gör inte om samma miss som jag! Skulle slå in första Rosa bandetpaketet i vacker cellofan. Det var supertrögt att jobba med och det blev inte bra alls. Trodde jag skulle få krupp och var på väg att ge upp efter ett antal misslyckade försök. Då fattade jag att det inte var cellofanplast jag hade fått tag i när jag rotade i mitt presentpappersskåp, utan genomskinlig bokplast. *rodnar*

Tips till er som säljer

Placerade ett produktpaket i cellofan och en beställningslista i fikarummet på jobbet och fick smidigt ytterligare 15 beställningar som jag ska skicka efter på måndag. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *