Jippi! Första onlinekunden i min Beauty Store

Ikväll när jag kollade min mejl hoppades jag på svar från kundservice med besked om min beställning som fastnade i systemet. Men istället hade jag fått ett automatgenererat mejl från Oriflame. Det var en riktig överraskning – första kunden har handlat i min onlinebutik Beauty Store! En av rabattkoderna jag lade ut i bloggen häromdagen är alltså använd. Å vad glad jag blev!

Stort tack till dig, Johanna, för första beställningen i min Beauty Store och så roligt att du hittade min blogg som bara är några dagar gammal! Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

Vad är Oriflame Beauty Store?

I somras erbjöds alla konsulenter i Sverige att registrera en onlinebutik, vilket jag naturligtvis gjorde. Onlinebutiken innebär att mina nya och befintliga kunder har möjlighet att beställa själv via nätet. Jag är onlinekundernas konsulent och svarar på deras frågor och ger råd, precis som vanligt. Skillnaden är att kunden får produkterna levererade hem eller till postens utlämningsställe och betalar direkt till Oriflame. Provisionen blir samtidigt lägre till mig som konsulent.

Hittills har intresset bland mina kunder att handla online varit låg, därför var det en sådan glad överraskning jag fick ikväll.  Jag lovar – det kommer fyllas på med fler rabattkoder i min blogg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *