Hand- och fotvisning

Efter jobbet samlades vi uppe på vinden i 1700-talsvillan med härligt trägolv och träbjälkar i taket. I en sådan härlig lokal hade jag dukat upp flera runda ståbord med glansigt röda dukar och produkter för handvård och fotvård.

Nästan alla passade på att dra upp byxbenen och sätta ned fötterna i behagligt varmt vatten med fotsalt. Jag passade också på att göra detta och kände hur lugnet efter en hektisk dag infann sig. Det var riktigt riktigt behagligt.

För fötterna använde vi fotskrubb för att ta bort döda hudceller och hård hud. Sen provade vi olika produkter alltifrån den härligt sprakande kylande moussen för tunga ben, till fotmasker, fotspray, fotpuder och fotkrämer för spruckna hälar.

Till händerna fanns många olika handkrämer att välja på. Ett ypperligt tillfälle att hitta en ny favorit.

Den som ville måla tå- eller fingernaglarna kunde välja mellan Demi Mores lyxiga lacker eller Giordani Golds nya nyanser. Fanns också en nagelmask att välja på om man inte ville ha färg. Masken penslas på på kvällen och tvättas bort på morgonen.

Välbefinnande för insidan

Herbal Infuse intogs, en varm örtdryck med antioxidanter och välgörande för matsmältningen, finns i två varianter, antingen uppiggande eller rogivande. Även Wellness Pack smidiga förpackning med allt du behöver för att stärka bl.a. hud, hår, naglar och immunförsvar. Wellness Shake doserade jag fel så den blev blaskig – hoppas den får en ny chans. 😉

Vi åt för övrigt en underbar grönsaksgratäng och kött som kom från sjukhusköket – Eksjö måste ha bästa sjukhusköket?! Vi pratade bland annat vad som får oss att må bra och att hitta en balans i livet. Ja, det var en väldigt trevlig kväll.

Tack snälla Inger för lånet av produkter till visningen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *