Får du också blank hy ibland?

Har du en hudtyp som jag, som lätt blir blank fram emot dagen, då ska du läsa nu.

optimals face blotting tissue

Servetter som mattar ner huden. I smart förpackning. Foto: Inger Bjelke

Matt hy är att föredra – särskilt om du blir fotograferad eller stå på scen – annars ser man lätt lite svettig ut.

Inger räddade mig med dessa tunna gröna servetter, Optimals Oxygen Boost Face Blotting Tissues, som hon hade i handväskan. Jag skulle upp på scen på vår ledarkonferens i Stockholm och hyn var mer blank än vanligt eftersom jag inte hade tagit med mig de produkter, som jag vanligtvis använder hemma.

Jag hade sett servetterna i katalogen, men inte förrän jag nu själv provade dem så förstod jag hur bra de är. Tack Inger Bjelke att jag fick upptäcka ännu en oumbärlig produkt som jag också rekommenderat vidare till behövande. 🙂 Jennifer Ellinge gillar dem också.

Hellre servetter än puder

I vanliga fall hade jag nog duttat på ett matt puder för att få ner det blanka. Men då blir ju det oljiga ändå kvar på huden, även om det för tillfället inte syns… Hellre använder jag en servett som suger åt sig sebumet. Du ser tydligt hur oljan följer med servetten och lämnar huden fräsch och matt. Det är inget problem att använda dem även om du har makeup.

Ett stort plus även för den smarta förpackningen. Det sitter en liten klisterklutt som fångar upp en servett i taget när du öppnar förpackningen.

50 servetter kostar till ordinarie pris 69 kronor. Av någon anledningen får jag inte upp produkten vid sökning på Oriflames hemsida, men klicka på bilden eller skriv beställningsnumret 27670 i “Snabbeställning”.

Optimals Oxygen Boost Face Blotting Tissues

Optimals Oxygen Boost Face Blotting Tissues

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *