En kärleksförklaring till huvudkontoret

Helt spontant ringde jag på dörren till Oriflames huvudkontor mitt i centrala Stockholm. Jag hade vägarna förbi och några minuter över innan jag skulle med tåget hem. Nej, det var inte alls bara därför jag ringde på utan för att jag TYCKER SÅ MYCKET OM de som jobbar där och hade hoppats få en kram och ett leende från någon bekant. 😊Alltid har jag känt mig så väl mottagen när jag varit här på studiebesök eller utbildning. Känns som att Oriflame är en del av mig, där jag alltid är välkommen. Samma känsla ger VD, forskare, chefer till receptionister. De är alla helt fantastiska!Just idag kände jag starkt att jag ville möta Hélène Welander, hennes varma leende och glittrande ögon. Jag gick fram till receptionen och ursäktade mig att jag är en livs levande konsulent som gör ett spontanbesök. Jag insåg först nu hur knäpp hela idén var. Men den manlige receptionisten som var ganska ny tog det bra och instruerade mig att skicka ett meddelande till den jag vill träffa, att jag väntade i receptionen, så det gjorde jag och hoppades på tur.Under tiden uppskattade jag verkligen att han kunde svara på mina frågor om produkterna som fanns i väntrummets montrar t.ex. att den cerise volymmascaran som syns på bilden lanseras i september och att de vackra röda hudvårdsprodukterna som jag inte sett förut bara säljs i Kina. Han var påläst och det gillar jag!Medan jag väntade på att Hélène eventuellt skulle dyka upp så såg även en delegation med besökare som guidades av fina Anna af Jochnick. För många år sedan intervjuade hon mig på en stor scen för min satsning på en webbshop, min BeautyStore. Det var stort tyckte jag då!Sen pudrade jag näsan – på Oriflames toaletter finns alltid produkter från sortimentet man kan låna för att känna sig fräscha – väldoftande, återduktande handtvålar, handkräm, parfym och foundation. 😍Så när jag insupit atmosfären en stund kände jag att det var hög tid att ta mig till stationen. När jag tog upp mobilen hade jag blivit fullkomligt kärleksbombad av meddelanden från Hélène. ❣ Hon förklarade att det måste varit tankeöverföring för att hon läst mina tågdagböcker och sett bilder från Stockholm och tänkt att “vi måste ses när jag besöker Stockholm så ofta”. Sen ringer hon och då bestämmer vi så. :)Nämen fatta – de ÄR så underbara!I 💓 Oriflame.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *