Elsa Ekman mejkad med “The One”

Jag borde ha bloggförbud sent vid läggdags om jag inte har någon som läser igenom inlägget innan! Tyckte ju att några namn jag skrev om inte klingade helt rätt… Och att blanda ihop namn är alldeles riktigt MIN grej – särskilt om jag är trött efter att ha besökt tre mässor på två dagar. Så tack snälla Anna, en av mina trogna läsare som uppmärksammade mig på mitt misstag!

Här kommer fortsättningen på ATTITUDE STHLM. Denna gången med bilder på grymma bloggerskan Elsa Ekman som på bilderna bär makeup från Oriflames nya varumärke The One. 

Visste du att Elsa Ekman har tre egna inspirationsvideos för kampanjen Very You som vänder sig till en yngre tjejer. Filmerna och en intervju finns här: 
“Very Elsa Ekman” på Oriflame.se 

Ella och Elsa Ekman Oriflametjej fotar Elsa.

Elsa blir sminkad

Linda “duttar” nya läppstiftet på Elsa.

The One produkter från Oriflame

Nyheterna i Oriflames monter. Släpps 20 mars till försäljning!

Vill du läsa mer om denna makeupvisning så kolla in
Oriflame.se – ELSA EKMANS VÅRFINA MAKEUPLOOK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *