Dag 6 fredagsmys med grönsaker

  • 7.00 frukost (yoghurtkvarg, flakes, knäcke)
  • 9.30 mellanmål (ägg)
  • 12.30 lunchbuffé (fisk, kyckling, stektpotatis m.m.)
  • 15.00 mellanmål (ägg, kvarg)
  • 18.30 middag (pasta, köttfärssås, mozarellaost och tomat, mjölk)
  • 20.00 snacks (melonbitar, grönsaker med dip, vin)
  • 22.00 kvällsmat (ägg och keso)

Det känns bra för mig att äta ofta. Ser ju nu när jag sammanställer måltiderna att jag äter 6-7 mål om dagen, vilket ju också var rådet jag fick av Malin. Och då byter jag alltså ut fikabrödet mot mer protein som t.ex. kvarg och ägg som är smidigt att ha med sig.

Rekord

Jag är så stolt över mig själv för att jag avstått näringsfattigt godis och fikabröd 6 dagar i rad. Det måste vara mitt livs rekord?

På konferensen jag var på igår i Stockholm fanns en fikabuffé uppdukad med tårtor, kakor, bakverk, äppelpaj osv. Men det var inget problem att avstå det. Istället hittade jag fruktsallad, vaniljsås, nötter, keso och smoothie. Det var SÅ himla gott och fräscht!

1 thought on “Dag 6 fredagsmys med grönsaker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *