Utlottning av parfymer och skönhetsprodukter

Parfymflaskan liknar en safir

Blue Sapphire liknar en safir och levereras i en vacker mörkblå presentask

Japp, så var det dags för ännu en tävling! Här ska det delas ut parfymer, mascaror, läppglans m.m. till er som handlar via min Oriflame BeautyStore under perioden 27 februari till 19 april!

Vinn så här!

  • Handla för minst 15 BP (cirka 200 kr) så är du automatiskt med i en utlottning av Blue Sapphire EdP 50 ml. Parfymen är en specialutgåva som släpptes för att fira Oriflames 45-årsjubileum.
  • Handla för 600 kronor så får du en skönhetsprodukt (t.ex. mascara, läppglans, ansiktsmask) och katalog. Du är också med i utlottningen av Blue Sapphire.
  • Den som gör största beställningen får parfymen Blue Sapphire EdP 50 ml, en katalog och en extra gåva som ovan, om beställningen är över 600 kr. 

Blue Sapphire EdP är en blommig grön doft för kvinnor. Toppnoter av violblad och gröna äpplen. Hjärtnoter av orkidé, irisrot och viol. Basnoter av ceder, mysk och heliotrop. 

Tävlingen pågår under katalogperioden 4 och 5. Beställningen ska göras under perioden 27 februari-19 april 2014 genom min Oriflame BeautyStore. Vinnarna kontaktas personligen och presenteras på min vackert.nu senast i slutet av april.

Hör av dig om du funderar över något! Hälsningar Anneli

2 thoughts on “Utlottning av parfymer och skönhetsprodukter

  1. Pingback: Vinnare blev… | Vackert – Oriflame

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *