I ett rosa hjärta

Oavsett om det är Alla hjärtans dag eller inte… Sänder en liten varm tanke till dig som läser min blogg!

Föreläste för konsulenter

På Oriflames kickoff i onsdags delade jag med mig av mina erfarenheter av att öppna en BeautyStore på webben, där nya och befintliga kunder kan handla direkt och få varorna med posten och betala direkt till Oriflame. Jag berättade också om varför jag började blogga här på vackert.nu, och hur läsare via min blogg hittar till min Oriflame BeautyStore. Bloggen har också inspirerat en tjej att bli skönhetskonsulent! Det är precis vad jag har drömt om, att fler ska upptäcka möjligheten.

Hjärtformad ask med silverrosett

Fick en vacker hjärtformad ask med silverrosett…

kort i en ask

…med ett presentkort från H&M

En stor överraskning väntade mig!

Oriflames VD berättade att jag hade uppnått bäst försäljning i Sverige via min Oriflame BeautyStore. Ungefär 1650 konsulenter i Norge och Sverige har öppnat en BeautyStore. Hade ingen så susning om att jag låg i topp?! Så detta triggar mig att fortsätta jobba Online.

Även om jag fortfarande känner mig ny i detta, så är jag taggad efter att ha träffat professionella modebloggare som Susanne Histrup på Chic och Johanna Engberg på Plaza Kvinna. De delade generöst med sig av sina erfarenheter som föredragshållare på ett bloggseminarium för ett tag sedan. Susanne, Johanna m.fl., Oriflames onlinesatsning och min yrkesbakgrund, inspirerar mig att lära mig mer om hur man praktiskt kan jobba med sociala medier för att nå framgång.

presentkort HM

“Bra jobbat! Med önskan om fortsatt framgång! Bra jobbat Anneli! /Marcus”

Är du konsulent och vill ge dina kunder möjligheten att handla själva via webben så tveka inte att öppna en BeautyStore, du också! Hör av dig om undrar något! Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *