Torkspray eller torkdroppar till naglar?

Jag behöver tips på droppar eller spray som skyndar på torktiden på nagellack. Vad använder du?

Oriflames Quick Dry Drops har utgått och jag sålde mina sista två exemplar. Just nu finns det inga torkdroppar alls i sortimentet… 🙁 

Så jag passade på att köpa torkspray av märket Leighton Denny när jag var på Attitude-mässan och fick manikyr av en kille. Tur jag inte visste att manikyristen var självaste Leighton Denny, pristagare och internationellt känd inom skönhetsbranschen, för då hade jag nog blivit nervös. Det är ju jobbigt nog att konversera på engelska… men han var jättesnäll och trevlig. 😉 Leigthon Denny berättade att han var från London och jobbade med sitt eget märke och jag berättade att jag jobbade med Oriflame ett svenskt direktförsäljande märke som finns i över 60 länder. Så vi hade ju lite att prata om…

More by Demi Oriflame nagellack är riktigt bra.

More by Demi Oriflame nagellack är riktigt bra men jag vill ha tillbaka torkdropparna som fanns tidigare.

Hollywoodstjärnan Demi Mores märke “More by Demi” är ett nagellack jag fastnat för. Det är lätt att få ett snyggt resultat. Här har jag använt baslack, två lager färg och topplack.

Mer nagelprodukter finns här.

2 thoughts on “Torkspray eller torkdroppar till naglar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *