Om mig och Oriflame

Jag är Anneli, oberoende skönhetskonsulent för Oriflame Swedish Cosmetics sedan 2009. Det bästa med min hobby är när vänner och nya bekanta frågar om mig om råd, hittar nya produktfavoriter och får hjälp att bli av med något besvär. Särskilt när det gäller hudvårdsprodukterna blir jag alldeles varm inombords när kunder återkommer och berättar hur nöjda de är. Samtidigt lär jag mig mycket nytt på de frågor jag får och så har jag roligt tillsammans med kunder och andra konsulenter. Det är det som gör att jag stannar kvar år efter år.

Den här bloggen handlar om mina upplevelser av att vara säljkonsulent för Oriflame. Ibland får du följa med mig på träffar och aktiviteter som jag gör tillsammans med andra konsulenter och kunder. Ibland bjuder jag på produktrecensioner och tips.

Handla från Oriflame Beautystore

Hör av dig om du vill få en rabattkod, värdecheck, till Oriflame Beautystore eller om du funderar på att bli konsulent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *