Nyårskalender med dagens erbjudande till superpris

Nedräkningen till nyår har börjat och det firar Orilame med en decemeberkalender. På förstasidan klickar du på dagens erbjudande i Nyårskalendern.

Varje dag kommer ett nytt spännande produkterbjudande till superpris, som du kan tacka ja till genom att meddela mig eller beställa på egen hand via min webbutik. Om du handlar direkt av mig får du produkterna i slutet av december och i slutet av januari.

Det låga priset på erbjudandet gäller alltså endast den aktuella dagen. Men du som är onlinekund eller konsulent kan samla på dig flera kalendererbjudanden, genom en så kallad väntande order, tills att det är dags att skicka iväg beställningen. Hör av dig till kundservice eller mig så förklarar jag hur det går till.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *