Nu var de allt nyfikna…

Ojojoj, verkligen över förväntan! Rekordstor onlineförsäljning… mitt i sommaren dessutom! Beror det på vädret kanske? Häromdagen ringde de nyfikna från Oriflames huvudkontor och undrade om jag gjort något speciellt för att lyckas sälja så bra i min Beautystore!
Haha, nä det är ju ni, mina kära kunder som jag har att tacka för.
 
De ringde för att fråga om de får intervjua mig på stora Oriflames kickoff i Stockholm om mina erfarenheter av min onlinebutik Beautystore, som jag haft ett år. Ja, självklart vill jag inspirera andra konsulenter att komma igång med onlineförsäljning! Bara kul om jag kan bidra med detta. Vackert.nu har nyligen kommit ut på Pinterest och i sommar tänkte jag att vackert.nu ska få finnas på Instagram också. Någon därute som vill sponsra mig med ny telefon? 😉
 
Bokade tågbiljett och hotell redan innan jag visste om jag hade uppfyllt kraven för att få åka till Oriflames kickoff i Stockholm för skönhetskonsulenter. Därför var det extra nervöst mot slutet. Men tack vare er alla – min gruppledare och mina konsulenter i gruppen som stöttade mig, ni nya kunder och trogna kunder som handlade av mig eller i min beautystore – så nådde jag målet!

Överraskande nog blev juni dessutom bästa försäljningen både online och totalt för min grupp under 2014. Tack och bock! Jag lovar att rapportera från den stora kickoffen, sista helgen i augusti närmare bestämt.

2 thoughts on “Nu var de allt nyfikna…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *