Makeup med Petra

Petras önskan var ett piggare utseende. Med Petras hjälp fick jag idag specialträning i att dölja linjer och veck, röda och blå toner. Forma och lyfta ögonbryn med smink var också bra att träna på. 

Använde bland annat nya concealerkitet från The One samt Giordani Gold Secret Concealer innan jag lade på en foundation Giordani Gold i nyans Rose Beige. Vi trodde den skulle vara för ljus för Petras sommarbruna hy, men det blev bra när jag jobbade i den med en svamp. 

Makeupen bestod av eyeliner, ögonbrynsfärg, puderkulor och läppstift från Giordani Gold samt läppenna, rouge, mascara, bronzingpuder, ögonpenna och ögonskugga från The ONE.

Resultatet

Jag rådfrågade Oriflames eminenta kundservice om foundation för mörk hy (där finns mer att önska) och fick ett jättebra tips. Blanda din foundation med nyansen mahogany för att få den önskade nyansen. Artikelnumret är 31165. Så den kommer jag beställa.

Är så fin utan makeup också… 

2 thoughts on “Makeup med Petra

  1. Haft kul i sommar med visningskitet. Previs som du skriver är modellen vacker innan. DU lämnar fina tips om mörkare foundation, hoppas du får credit för dina tips. För det är något vi saknar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *