Lucka 2 Happy Skin kroppslotion

“Mjuk hud under vintern får du med en återfuktande och snabbabsorberande kroppslotion! Dagens erbjudande i vår nyårskalender gäller vår favorit med sesamolja Happy Skin Hydrating Body Lotion som du idag får för endast 49 kronor (värde 130 kronor) ”

I dagens lucka finns en återfuktande kroppslotion med sesamolja i en praktisk flaska med blå etikett. En bra produkt, men förpackningen kunde väl vara lite mer tilltalande. 😉

Happy Skin passar hela familjen och går snabbt in i huden. Väldigt många kunder älskar Happy Skin-serien och köper den om och om igen. Jag har inte hunnit prova den än, men kommer passa på att köpa den nu till min yngsta dotter som får torr hy på vintern. Har man riktigt torr hy kan man även prova den gula flaskan i samma serie.

Om nyårskalendern

Oriflames decemberkalender räknar ner till nyår. Varje dag släpps en ny produkt till superpris. Du meddelar mig under dagen hur många du vill ha av dagens erbjudande, så får du dina produktfavoriter sedan i slutet av december och i slutet av januari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *