Fick ett mejl med glatt besked…

JAAAAA!!!! Kolla här ni tjejer och killar som läser min blogg och handlar via min Oriflame BeautyStore! Tack vare ER har jag fått en fantastisk möjlighet av Oriflame att bli en ännu bättre skönhetskonsulent på webben! 

Fick idag besked att jag vunnit första priset = personlig rådgivning och coachning i min verksamhet online. Jag är jätteglad för vinsten och kommer suga åt mig allt nytt jag får lära mig av min mentor! 🙂 🙂

Ett stort grattis Anneli, du vann Online kampanjen!

Med 12 online ordrar och en total försäljning om 210 BP via din Beauty Store under cat 4-5 har du nu vunnit dig Annica Wallin som Mentor under kommande två kataloger.

Fantastiskt bra jobbat!

Annica kommer höra av sig till dig denna vecka eller senast på måndag för att introducera sig själv och därefter coacha dig i hur du kan bli ännu mer framgångsrik med din Online verksamhet.

Stort grattis igen!

Så stod det i mejlet som jag hade hoppats på att få! Vill du också ha en egen beautystore på webben och låta andra människor upptäcka Oriflame? Jag vet hur, hör av dig till mig så ska jag berätta.

1 thought on “Fick ett mejl med glatt besked…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *