Det blev plötsligt väldigt spännande…

Fick idag veta att jag ligger väldigt bra till i en tävling som avgörs imorgon. Och du kan hjälpa mig!

Vinsten handlar om att få utbildning eller i bästa fall personlig coachning i online-närvaro. Jag tyckte att det finns många andra som har mer nytta av utbildning i detta eftersom jag redan vann en utbildningsdag tidigare och ja.. sen jobbar jag ju med kommunikation och webb så grunderna har jag. Så jag hade först ingen ambition att vinna.

Men däremot, första priset är ju väldigt lockande nu när jag är så nära. Personlig coachning av Annika Wallin, Digital Creative Director på Oriflame. “Annika har 15 års erfarenhet inom online och kan coacha i hur du bygger upp din närvaro online och hur du kan driva trafik till din Beauty Store.” Hmmm… ja absolut intressant, på många sätt. Tror jag skulle kunna förvalta de kunskaperna väl.

Så nu är det upp till dig som läser min blogg – vill du se mig ta hem priset, beställ här senast onsdag 9/4 klockan 21, så kommer jag skicka en present som tack för hjälpen! 
Du betalar direkt till Oriflame och får paketet med posten (frakt tillkommer 39 kr).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *