Dag 7 discoträning

pannkaka

Steker proteinpannkakor till frukost. Serveras med banan istället för sylt och grädde.

Härliga lördag. Vaknar tidigt och bra är väl det. Behövde åka till tippen med ett lass skräp innan bonusträningen som startade lite tidigare än vanligt idag. Passade på att steka proteinpannkakor till frukost en sådan här dag.

Discoträning

Det blev ett armpass – eller “discoträning”, som en del kallar det. I vanliga fall är biceps och triceps inget jag prioriterar med idag fick de en omgång. Därför blev jag extra glad när jag fick en komplimang om min styrka av en fitnesstjej. Avrundande träningen men några minuter tabataintervaller på löpbandet för att smyga igång konditionsträningen.

När jag kom hem efter träningen var jag superhungrig och det fanns inte lunch hemma. (Ja, så var det ju det här med planeringen…) Snodde ihop ett rejält mellanmål av tre mackor av hembakt bröd med smör, och ett berg av pålägg som jag hade blandat ihop av keso, kokt ägg, lite salt och banan och en STOR kopp the till. Åh, det smakade så gott.

Sen blev det fönsterputsning, tvätt och disk fram till en smarrig lättlunch som min dotter hade gjort med ungbakad potatis, räkor och cremefraiche/majonnäs. Men sen somnade jag som en stock efter maten! Zzzz…

Min dotter snodde ihop en härlig lättlunch med en hasselbacksvariant med ost.

Min dotter snodde ihop en härlig lättlunch med en hasselbacksvariant med ost.

Lördagsgodis?

Jaha – hur gick det med lördagsgodiset. Jo, jag tänkte att jag skulle tillåta mig godis en gång i veckan. Men jag kände inte för godis idag, så då struntade jag i det helt och hållet.

Nötter, mandel och torkade physalis funkar också att knapra på och så gjorde jag egen bärkräm på frysta hallon, blåbär och jordgubbar med grädde och mjölk till. Det är godare än godis och innehåller näring.

Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *