Capri Collection – with love

När vi oriflammor var på utflykt i Vimmerby hade vi turen att Jennie Hassinen ville öppna sin butik bara för oss. Capri Collection är precis som Oriflame, ett svenskt direktförsäljningsföretag.

Jag har alltid gillat Capri Collections kläder, särskilt höst- och vinterkollektionerna. Jag läser nyhetsbreven och bläddrar igenom de inspirerande katalogerna på nätet. Men jag har inte förrän nu haft möjligheten att prova kläderna. Så… ja jag kom hem med en stor kasse nyheter till garderoben. 🙂

Nu fanns där i butiken även utförsäljning av visningskläder, där jag fyndade en hel del. Några kläder och ett smycke från ordinarie sortiment kom med av bara farten.

Det blev ett långt linne och en lång kjol förutom de som finns med på bilder. Klicka på bilderna om du vill veta mer om dem i Capri Collections webbshop. 

Eloise Poncho Ruby Red

Eloise Poncho Ruby Red – underbar varm poncho i en färg jag gillar

LOU NECKLACE ANTIQUE SILVER

Halsband med vinge och krona

Stephanie Cardigan Black

Stephanie Cardigan med sidenband runt midjan.

capri_collection_jenny_top_deep_wine_300

Jenny top deep wine i dunderskööön ekologisk bomull.

capri_collection_tatum_top_black_300

Tatum Top Black

 

En omlottkjol som jag skulle vilja bära på jobbet i vinter är Sissela Skirt Grey Melange. Fastnade för de två spännena och att kjolen som känns tidlös, går att kombinera med många olika överdelar. Ett par rejäla kängor till med varma strumpor i så klarar man ju snön och minusgraderna också.

Till Capri Collection Jennie Hassinens webbshop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *